Opleidingen

 

 

We bieden niet alleen technische trainingen aan voor techniekers in de werkplaats maar evengoed succes trainingen voor de administratieve medewerkers en zaakvoerders. In ons gamma vindt u zowel vakgerichte technische- als merkspecifieke trainingen. Alle trainingen die u in ons gamma aantreft zijn stuk voor stuk geactualiseerd met de recenste informatie en de nodige praktijkoefeningen.

 

                      

Volg onze trainingen in samenwerking met Sergoyne!

WW

De snelste weg naar meer specialisatie: Merken trainingen

De snelste weg naar de juiste diagnose: Diagnose trainingen

De snelste weg naar meer groei en succes: Succes trainingen

De snelste weg naar een goede werkhouding: Rug trainingen

Klik hier voor de agenda te bekijken en om je in te schrijven voor de trainingen!

 

 

Motor Management Systemen Diesel 2 (MMS-D2)

 

 

 

 

Gebruik hiervoor je

 

 

Onze cursisten storten zich volledig op hun "Motor Management Systemen Diesel 1" training in samenwerking met Sergoyne. Never stop learning!

 

                        

 

 

 

 
                        

Voorjaarscheck

De winter is over – plaats voor de voorjaarscheck

 

Nu begint de tijd om van winter- naar zomerbanden over te schakelen: de beste gelegenheid om op veiligheidsredenen op hetzelfde moment ook de omliggende onderdelen te controleren op slijtage of andere schade. Want het geldt de eenvoudige formule: veiligheid = kwaliteitsproduct + kwaliteitsmontage.

Daarom is een deel van de  #SOLUTIONINSIDE service strategie van NTN-SNR een reeks handige montagevideo's. Ze berusten op veelgestelde vragen van klanten en laten zien wat belangrijk is voor het monteren en verwijderen, ongeacht het merk en model van het voertuig. Twee voorbeelden, die u kunt gebruiken in uw verkoopruimtes of voor de opleiding van uw medewerkers, vindt u in deze nieuwsbrief: homokineten en remschijven met geïntegreerde wiellagers.

Innovatieve kwaliteitsproducten zijn vaak het resultaat van lateraal denken of een nieuwe combinatie van bestaande concepten. Een moedig voorbeeld hiervan is de eerste vliegende motor ter wereld met elektrische aandrijving: de Lazareth LMV 496. De bijdrage van NTN-SNR aan de ontwikkeling van dit unieke voertuig vindt u hieronder.

Of wilt u een kijkje nemen achter de schermen van de lager productie bij NTN-SNR? In het laatste artikel vindt u wat u zoekt.

Wij wensen u een goede start in het voorjaar!

Menu Overzicht

Facebook Volg ons ook op facebook...

 

Deel deze pagina:

 

Contact Gegevens

Rag Maaseik NV
Diestersteenweg 70
3680 Neeroeteren
Tel: 089 86 14 19
Fax: 089 86 14 20
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.0471852528

 BTW BE0647593180

 

 

RAG MAASEIK NV

Het is onze missie om elke dag opnieuw de best mogelijke service te geven aan onze klanten. Hiervoor hebben wij een gedreven team en een kwaliteitsvol assortiment aan autoparts en garagetools ter beschikking. In de toekomst willen wij onze relaties met onze leveranciers nog verder verbeteren zodanig dat de service naar onze klanten optimaal blijft en snelle leveringen gegarandeerd zijn.