ga naar RTM

RTM Automotive

SITE IN OPBOUW

Voorjaarscheck

De winter is over – plaats voor de voorjaarscheck

 

Nu begint de tijd om van winter- naar zomerbanden over te schakelen: de beste gelegenheid om op veiligheidsredenen op hetzelfde moment ook de omliggende onderdelen te controleren op slijtage of andere schade. Want het geldt de eenvoudige formule: veiligheid = kwaliteitsproduct + kwaliteitsmontage.

Daarom is een deel van de  #SOLUTIONINSIDE service strategie van NTN-SNR een reeks handige montagevideo's. Ze berusten op veelgestelde vragen van klanten en laten zien wat belangrijk is voor het monteren en verwijderen, ongeacht het merk en model van het voertuig. Twee voorbeelden, die u kunt gebruiken in uw verkoopruimtes of voor de opleiding van uw medewerkers, vindt u in deze nieuwsbrief: homokineten en remschijven met geïntegreerde wiellagers.

Innovatieve kwaliteitsproducten zijn vaak het resultaat van lateraal denken of een nieuwe combinatie van bestaande concepten. Een moedig voorbeeld hiervan is de eerste vliegende motor ter wereld met elektrische aandrijving: de Lazareth LMV 496. De bijdrage van NTN-SNR aan de ontwikkeling van dit unieke voertuig vindt u hieronder.

Of wilt u een kijkje nemen achter de schermen van de lager productie bij NTN-SNR? In het laatste artikel vindt u wat u zoekt.

Wij wensen u een goede start in het voorjaar!

Menu Overzicht

whats app

Facebook Volg ons ook op facebook...

 

Deel deze pagina:

 

Contact Gegevens

RTM Automotive bvba
Diestersteenweg 70
3680 Neeroeteren
Tel: 089 86 14 19
Fax: 089 86 14 20
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BTW BE

 

RAG MAASEIK NV

Het is onze missie om elke dag opnieuw de best mogelijke service te geven aan onze klanten. Hiervoor hebben wij een gedreven team en een kwaliteitsvol assortiment aan autoparts en garagetools ter beschikking. In de toekomst willen wij onze relaties met onze leveranciers nog verder verbeteren zodanig dat de service naar onze klanten optimaal blijft en snelle leveringen gegarandeerd zijn.